Palvelumme

Reseptilääkkeiden toimitus ja lääkeneuvonta

Reseptilääkkeet toimitetaan suoratoimituspisteissä. Sama farmaseutti palvelee reseptien vastaanotosta lääkeneuvonnan kautta kassatoimintoihin asti.Reseptien käsittelyssä tarkistamme reseptilääkkeiden mahdolliset yhteisvaikutukset ja päällekkäisyydet.

eResepti

Reseptien uusiminen

Uusittavat reseptit kuljetetaan aamupäivisin terveyskeskukseen, josta ne palautuvat apteekkiin.Sähköisten reseptien uusintapyynnöt toimitamme reseptin määränneelle lääkärille. Uusintaan on varattava aikaa enintään 8 vuorokautta.

Annosjakelu

Lääkkeiden annosjakelu valmiisiin viikkoannoksiin helpottaa lääkkeiden oikeaa ja turvallista annostelua. Lääkitysmuutosten yhteydessä lääkehävikki vähenee. Jakeluun siirryttäessä tarkistetaan mahdolliset yhteisvaikutuksetDosetti ja päällekkäisyydet. Annosjakelu tehdään koneellisesti pussinauhoihin tai käsin dosetteihin. Palvelu on maksullinen.

ANJA-annosjakelu

Lääkevalmistus

Lääkevalmistus on apteekin perinteinen tehtävä. Valmistamme yksilöllisen ex tempore -reseptin mukaiset voiteet, kapselit, liuokset ja annosjauheet. Valmistettavan lääkkeen toimituksessa on varauduttava pidempään toimitusaikaan.

Tiliasiakkuus

Tiliasiakkuus helpottaa asioiden hoitoa asiakkaan ollessa toistuvasti estynyt asioimaan henkilökohtaisesti apteekissa. Laskutamme kuukausittain joko kotiin lähetettävällä laskulla tai suoramaksulla tai e-laskulla pankin kautta.

Lääkejätteitten vastaanotto

Vanhentuneet tai käytöstä poistetut lääkkeet ovat ongelmajätteitä, jotka tulee palauttaa apteekkiin hävitettäväksi. Elohopeakuumemittarit, jodipitoiset lääkkeet sekä solunsalpaajat lajitellaan erikseen, ruiskut ja neulat pakataan astiaan. Muut lääkkeet voi tuoda samassa pussissa ulkopakkauksista poistettuna.

Lisäohjeita

Hoitolan palvelut

Apteekissamme toimii Hoitola Helmi jossa kosmetologi Mari Räisänen tekee kauneuden- ja terveydenhoitoon liittyviä hoitoja.