Itsehoito

Apteekkimme nykyisissä tiloissa on laaja itsehoitovalmisteiden osasto, jossa farmaseuttinen henkilökuntamme auttaa teitä valitsemaan sopivat valmisteet vaivoihin, jotka eivät vaadi lääkärissä käyntiä.

Itsehoitolääkkeiden lisäksi löytyy monenlaisia apuvälineitä
-Lääkkeiden annostelua ja käyttöä helpottavia  dosetteja viikkoannostelua varten, tabletinpuolittajia sekä kuljetuspakkauksia kylmäsäilytystä vaativille lääkkeille.

- Arkea helpottavia apuvälineitä, joilla omatoimisuutta voidaan ylläpitää, kun esimerkiksi käsivoimat ovat heikentyneet iän tai sairauden takia ja mm. pukeutuminen tai purkkien avaaminen hankaloituu.

- Kipeän nivelen tukemiseen autamme löytämään sopivan kokoisen tuen esimerkiksi polveen, nilkkaan tai kyynärpäähän. Erilaisia laskimovaivoja helpottavat tukisukat kuuluvat valikoimiin ja tilaamme tarvittaessa mittojen mTukisukatukaiset, jos sellaisia ei suoraan hyllyssä ole.

- Myymme kuulokojeen ja kuumemittarin paristoja ja autamme myös vaihtamaan vanhat paristot uusiin tarpeen vaatiessa.

-Intiimihygienian ongelmiin löytyy mm. lantionpohjan lihastreenikeiloja vahvistamaan virtsanpidätyskykyä ja virtsankarkailusuojia sosiaalisten tilanteiden turvaksi.

-Sairauden myötä ravitsemustilanne voi heiketä ruokahalun menetyksen ja/tai syömisen hankaloitumisen seurauksena. Tällöin normaali ravinto voidaan osittain korvata täydennysravintovalmisteilla, joita löytyy moneen makuun ja tilanteeseen. Kysy meiltä lisää!

-Terveydentilan kotiseurantaan myymme mm. verenpaine-, verensokeri- ja PEF-mittareita.

Kosmetiikka

Apteekin kosmetiikkaosastolla on laaja valikoima korkealaatuisia kosmetiikkatuoteita, joissa on huomioitu myös herkän ihon erityistarpeet. Osastolta löytyvät mm. seuraavat kosmetiikkasarjat:  Avene, Louis Widmer, VichyFilorga, AcoElivo, Neutrogena, Sebamed ja V10 Plus.