Itsehoito

Apteekkimme nykyisissä tiloissa on laaja itsehoitovalmisteiden osasto, jossa farmaseuttinen henkilökuntamme auttaa teitä valitsemaan sopivat valmisteet vaivoihin, jotka eivät vaadi lääkärissä käyntiä.

Muistathan korona-epidemian aikana turvavälin (1 m – 1,5 m) toisiin ihmisiin

Itsehoitolääkkeiden lisäksi löytyy monenlaisia apuvälineitä

  • Lääkkeiden annostelua ja käyttöä helpottavia  dosetteja viikkoannostelua varten, tabletinpuolittajia sekä kuljetuspakkauksia kylmäsäilytystä vaativille lääkkeille.
  • Arkea helpottavia apuvälineitä, joilla omatoimisuutta voidaan ylläpitää, kun esimerkiksi käsivoimat ovat heikentyneet iän tai sairauden takia ja mm. pukeutuminen tai purkkien avaaminen hankaloituu.Tukisukat
  • Kipeän nivelen tukemiseen autamme löytämään sopivan kokoisen tuen esimerkiksi polveen, nilkkaan tai kyynärpäähän. Erilaisia laskimovaivoja helpottavat tukisukat kuuluvat valikoimiin ja tilaamme tarvittaessa mittojen mukaiset, jos sellaisia ei suoraan hyllyssä ole.
  • Sairauden myötä ravitsemustilanne voi heiketä ruokahalun menetyksen ja/tai syömisen hankaloitumisen seurauksena. Tällöin normaali ravinto voidaan osittain korvata täydennysravintovalmisteilla, joita löytyy moneen makuun ja tilanteeseen. Kysy meiltä lisää!
  • Terveydentilan kotiseurantaan myymme mm. verenpaine-, verensokeri- ja PEF-mittareita.

Kosmetiikka

Apteekin kosmetiikkaosastolla on laaja valikoima korkealaatuisia kosmetiikkatuoteita, joissa on huomioitu myös herkän ihon erityistarpeet. Osastolta löytyvät mm. seuraavat kosmetiikkasarjat:  Avene, Vichy, V10 Plus, Aco,  FilorgaElivo, Neutrogena ja Sebamed.